| Aishlinn написа: |
| и така, ето и тема за Статика(: ами какво да кажа, освен че са ми любимата група и адски много ги обичам ^^ а Уейн е направоо... <3
обаче сравнете само преди и сега
-->
(сега-то не е много отсега, ама за сравнение ^.~) ениуей, биографията е тук, превода е от мен, но спокойно, скоро ще има по-добра, просто това е засега ;) и такааа, видях, че и тука има фенове на Статик, за което много се радвам.. та какво мислите иначе за тях? ^^ |

Понякога много ги обичам <3
Особено Winsconsin Death Trip :) И Shadow Zone ..
Любимата ми песен като цяло е 'Invincible', а любим клип .. 'The Only' & 'So', като 'So' е велик на края (:
Всъщност, във всичките им албуми има нещо, което ужасно обичам (:
Като парче де ..
Зарибих се от 'I'm With Stupid' и досега я обичам адски много (: И 'Push It' ..
Трип е ненормалник <3
И последния албум е .. абе мамлко еднообразни са им нещата, обаче ми харесва, а от новия 'Skinny Man' :)
HeHopMaJlHu
Даже сега си въртя This is Not.
Имам много любими техни песни. Трудно е да определя кой албум най-много ми харесва. Може би дебютния. Саундът е доста здрав.
хух яката са готЕни..жалко че Трипчо не е в групата вече ![]()
Добри са, уважавам ги
Честно казано, харесвам им някои от старите неща, дори си бях купувал няколко касетки навремето. Звучат стегнато, индустриално и енергично, с искрено тъпи текстове, което е много добра комбинация за банда от този тип.
Машини са.
Тук може да чуете откъс от песента No Submission.
Разбира се, той е твърде кратък, за да може да се съди, но на мен ми напомня на Fear Factory.
I am a man who walks alone...
Static-X са лудиииии ! Имат много мощни песни !!!
"People = SHIT(what you gonna do?)"
"People = SHIT(cuz i`m not afraid of you!)"

Cursed
и така, ето и тема за Статика(: ами какво да кажа, освен че са ми любимата група и адски много ги обичам ^^ а Уейн е направоо... <3>
(сега-то не е много отсега, ама за сравнение ^.~)
ениуей, биографията е тук, превода е от мен, но спокойно, скоро ще има по-добра, просто това е засега ;)
и такааа, видях, че и тука има фенове на Статик, за което много се радвам.. та какво мислите иначе за тях? ^^
Awaiting this life to end