ей тва си е баш хеви метъл 

| andrian написа: | ||
|
Нямам намерение да се включвам в този спор.
Та за групата... лично не съм им фен някъв голям ама има доста песнички от Come What(ever) May, които ми харесват!
Наистина това е звучене, различно от звученето на Slipknot и си личи че Кори не взема участие в писането на текстовете на Slipnkot ...
Абе като цяло - харесват ми ... има какво да покажат момчетата
Иначе Come What(ever) May си е доста добър албум.
| nawak! написа: |
Хах, гледам си аз Through Glass и не мога да повярвам, че това симпатично русо момче може така да издивява на лайвове като sic и People=Shit. Иначе Come What(ever) May си е доста добър албум. |
Иначе кефкат си ме...| nawak! написа: |
Хах, гледам си аз Through Glass и не мога да повярвам, че това симпатично русо момче може така да издивява на лайвове като sic и People=Shit. Иначе Come What(ever) May си е доста добър албум. |
и то само щот в квартирата се намери кой да ми го пусне (
)

Стоун Сауър супер много ме кефят!!!! Най-много ми харесват песните GET INSIDE; Cardiff и Bother са страшно красиви балади; Cold Reader, 30/30-150. Иначе и Through Glass е хубава, ама клипът цепи, като го изгледах за пръв път, и аз се шашардисах от вида на Кори, приличаше на едно добро дете ![]()
| flesheater написа: |
| Нямам намерение да се включвам в този спор.
Та за групата... лично не съм им фен някъв голям ама има доста песнички от Come What(ever) May, които ми харесват! Наистина това е звучене, различно от звученето на Slipknot и си личи че Кори не взема участие в писането на текстовете на Slipnkot ... Абе като цяло - харесват ми ... има какво да покажат момчетата |
| Hitria Me4ok написа: | ||
Ами аз поне четох в биографията на Слипнот, че Кори е текстописец и излива гнева си в тези текстов. |

"... да пишеш песни със Slipknot е една такава работа – те вършат тяхната работа, а аз пея, ако това човек може да нарече пеене” казва смеейки се Кори. При Stone Sour съм повече включен в писането на песните и налице са парчета, които повече ми допадат и при които аз мога така да пея – сякаш съм си вкъщи и го правя за себе си.”"
Ето отговора на въпроса.
| "... да пишеш песни със Slipknot е една такава работа – те вършат тяхната работа, а аз пея, ако това човек може да нарече пеене” казва смеейки се Кори. При Stone Sour съм повече включен в писането на песните и налице са парчета, които повече ми допадат и при които аз мога така да пея – сякаш съм си вкъщи и го правя за себе си.”"
Ето отговора на въпроса. |

[quote="nawak!"]Хах, гледам си аз Through Glass и не мога да повярвам, че това симпатично русо момче може така да издивява на лайвове като sic и People=Shit.
Иначе Come What(ever) May си е доста добър албум.[/quot]
хахах тука си напално прав за разлика от SlipKnoT v Stone Sour Corey е "е друг човек" но той ми е любимеца .... иначе като цяло не са зле ...

"People = SHIT(what you gonna do?)"
"People = SHIT(cuz i`m not afraid of you!)"

The Level
Слушате ли ги?За начало една кратка биография:
Групата е създадена през 1992 от Corey Taylor и вокалиста Joel Ekman.Името на бандата произхожда от коктейл,който се приготвя от уиски и портокалов сок - доста кисела комбинация.Скоро след това към двамата се присъединява Shawn Economaki, който свири на бас.През 1995 на хоризонта изниква и китаристът James Root.Групата се разпада през 1997 поради напускането на Taylor,който се присъединява към небезизвестните SlipKnoT.Root го последва година по-късно,а Economaki става мениджър на многобройната банда.Това е най-критичният период за Stone Sour, която е смятана за неуспешен проект.Добрите времена идват през 2000г.,когато Josh Rand и Corey Taylor започват да работят върху материал,който е далеч от бруталността на SlipKnoT.Stone Sour възскръсва през 2002,когато се събират оригиналните членове и записват едноименния си дебют в Cedar Falls, Iowa. DJ Sid Wilson от SlipKnoT също участва като гост в създаването на албума.Групата привлича вниманието на феновете с включването на песента "Bother" към Spiderman OST.През 2004 и 2005 Corey Taylor се отдава единствено на SlipKnoT,но през Януари 2006 Stone Sour влизат отново в студио за втория си албум,наречен "Come What(Ever) May".По време на сесиите барабанистът Joel Ekman напуска групата поради трагичната загуба на сина си.Тогава бандата привлича Roy Mayorga,който довършва работата на Ekman.Продуцент на албума е Randy Staub,който е работил преди това с Metallica и HatebreedПродукцията излиза на пазара на 31 Юли във Великобритания и на 01 Август в САЩ.В класацията Billboard "Come What(Ever) May" достига до четвърто място с продадени 80 000 копия през първата седмица.Това са текущите членове на групата:
Corey Taylor - вокали
James Root - китари
Josh Rand - китари
Shawn Economaki - бас
Roy Mayorga - барабани