Stone Sour

Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
andrian
The Level

andrian е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Авг 06, 2006 16:03    Заглавие: Stone Sour
Отговорете с цитат

Слушате ли ги?За начало една кратка биография:
Групата е създадена през 1992 от Corey Taylor и вокалиста Joel Ekman.Името на бандата произхожда от коктейл,който се приготвя от уиски и портокалов сок - доста кисела комбинация.Скоро след това към двамата се присъединява Shawn Economaki, който свири на бас.През 1995 на хоризонта изниква и китаристът James Root.Групата се разпада през 1997 поради напускането на Taylor,който се присъединява към небезизвестните SlipKnoT.Root го последва година по-късно,а Economaki става мениджър на многобройната банда.Това е най-критичният период за Stone Sour, която е смятана за неуспешен проект.Добрите времена идват през 2000г.,когато Josh Rand и Corey Taylor започват да работят върху материал,който е далеч от бруталността на SlipKnoT.Stone Sour възскръсва през 2002,когато се събират оригиналните членове и записват едноименния си дебют в Cedar Falls, Iowa. DJ Sid Wilson от SlipKnoT също участва като гост в създаването на албума.Групата привлича вниманието на феновете с включването на песента "Bother" към Spiderman OST.През 2004 и 2005 Corey Taylor се отдава единствено на SlipKnoT,но през Януари 2006 Stone Sour влизат отново в студио за втория си албум,наречен "Come What(Ever) May".По време на сесиите барабанистът Joel Ekman напуска групата поради трагичната загуба на сина си.Тогава бандата привлича Roy Mayorga,който довършва работата на Ekman.Продуцент на албума е Randy Staub,който е работил преди това с Metallica и HatebreedПродукцията излиза на пазара на 31 Юли във Великобритания и на 01 Август в САЩ.В класацията Billboard "Come What(Ever) May" достига до четвърто място с продадени 80 000 копия през първата седмица.Това са текущите членове на групата:

Corey Taylor - вокали
James Root - китари
Josh Rand - китари
Shawn Economaki - бас
Roy Mayorga - барабани

maggot
KoЯner

maggot е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Авг 07, 2006 20:12    Заглавие:
Отговорете с цитат

ей тва си е баш хеви метъл Метъъл !

andrian
The Level

andrian е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Авг 08, 2006 10:26    Заглавие:
Отговорете с цитат

maggot написа:
пoгледни името на темата,след това помисли пак,но тъй като съм убеден,че няма да ти стигне отиди на http://en.wikipedia.org/wiki/Stone_Sour

maggot
KoЯner

maggot е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Авг 08, 2006 12:38    Заглавие:
Отговорете с цитат

andrian написа:
maggot написа:
пoгледни името на темата,след това помисли пак,но тъй като съм убеден,че няма да ти стигне отиди на http://en.wikipedia.org/wiki/Stone_Sour

аз сериозно казвам, че са хеви - без ирония
звученето им е подобно на това на по старите хеви метъл групи

PS. Ся да не ме пратиш на някой сайт, където да видя, че е така...

flesheater
Robosapiens

flesheater е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Авг 09, 2006 14:41    Заглавие:
Отговорете с цитат

Нямам намерение да се включвам в този спор.
Та за групата... лично не съм им фен някъв голям ама има доста песнички от Come What(ever) May, които ми харесват!
Наистина това е звучене, различно от звученето на Slipknot и си личи че Кори не взема участие в писането на текстовете на Slipnkot ...
Абе като цяло - харесват ми ... има какво да покажат момчетата

nawak!
Blessed by the fire

nawak! е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Сеп 27, 2006 15:44    Заглавие:
Отговорете с цитат

Хах, гледам си аз Through Glass и не мога да повярвам, че това симпатично русо момче може така да издивява на лайвове като sic и People=Shit. Хахааа Иначе Come What(ever) May си е доста добър албум.

|UnKnown|
Newbe serial killer

|UnKnown| е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Окт 30, 2006 18:31    Заглавие:
Отговорете с цитат

nawak! написа:
Хах, гледам си аз Through Glass и не мога да повярвам, че това симпатично русо момче може така да издивява на лайвове като sic и People=Shit. Хахааа Иначе Come What(ever) May си е доста добър албум.
хах нали Намигване Иначе кефкат си ме...

NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Окт 31, 2006 23:44    Заглавие:
Отговорете с цитат

nawak! написа:

най-накрая го слушах и аз Намигване и то само щот в квартирата се намери кой да ми го пусне ( Давам ти сърцето си )
повечето песни са спр яки
Through Glass........просто нямам коментар....страхотна песен.....Усмивка

daylight_dancer
Heavenly Creature

daylight_dancer е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Ное 14, 2006 15:52    Заглавие:
Отговорете с цитат

Стоун Сауър супер много ме кефят!!!! Най-много ми харесват песните GET INSIDE; Cardiff и Bother са страшно красиви балади; Cold Reader, 30/30-150. Иначе и Through Glass е хубава, ама клипът цепи, като го изгледах за пръв път, и аз се шашардисах от вида на Кори, приличаше на едно добро дете Изчервявам се

Hitria Me4ok
Newbe serial killer

Hitria Me4ok е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Дек 22, 2006 21:59    Заглавие:
Отговорете с цитат

flesheater написа:
Та за групата... лично не съм им фен някъв голям ама има доста песнички от Come What(ever) May, които ми харесват!
Наистина това е звучене, различно от звученето на Slipknot и си личи че Кори не взема участие в писането на текстовете на Slipnkot ...

Ами аз поне четох в биографията на Слипнот, че Кори е текстописец и излива гнева си в тези текстов.

flesheater
Robosapiens

flesheater е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Дек 22, 2006 22:20    Заглавие:
Отговорете с цитат

Hitria Me4ok написа:
flesheater написа:

Ами аз поне четох в биографията на Слипнот, че Кори е текстописец и излива гнева си в тези текстов.

прочети и това Усмивка

daylight_dancer
Heavenly Creature

daylight_dancer е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Дек 23, 2006 00:44    Заглавие:
Отговорете с цитат

"... да пишеш песни със Slipknot е една такава работа – те вършат тяхната работа, а аз пея, ако това човек може да нарече пеене” казва смеейки се Кори. При Stone Sour съм повече включен в писането на песните и налице са парчета, които повече ми допадат и при които аз мога така да пея – сякаш съм си вкъщи и го правя за себе си.”"

Ето отговора на въпроса.

SlipKnoT
Cursed

SlipKnoT е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Яну 10, 2007 15:32    Заглавие:
Отговорете с цитат

daylight_dancer написа:
"... да пишеш песни със Slipknot е една такава работа – те вършат тяхната работа, а аз пея, ако това човек може да нарече пеене” казва смеейки се Кори. При Stone Sour съм повече включен в писането на песните и налице са парчета, които повече ми допадат и при които аз мога така да пея – сякаш съм си вкъщи и го правя за себе си.”"

Ето отговора на въпроса.

Ето на това му викам изчерпателен отговор ! Усмивка
"People = SHIT(what you gonna do?)"
"People = SHIT(cuz i`m not afraid of you!)"

SlipKnoT
Cursed

SlipKnoT е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Яну 10, 2007 20:53    Заглавие:
Отговорете с цитат

[quote="nawak!"]Хах, гледам си аз Through Glass и не мога да повярвам, че това симпатично русо момче може така да издивява на лайвове като sic и People=Shit. Хахааа Иначе Come What(ever) May си е доста добър албум.[/quot]

хахах тука си напално прав за разлика от SlipKnoT v Stone Sour Corey е "е друг човек" но той ми е любимеца .... иначе като цяло не са зле ... Усмивка Усмивка Усмивка
"People = SHIT(what you gonna do?)"
"People = SHIT(cuz i`m not afraid of you!)"

†koki4†
Bunny reaper

†koki4† е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Фев 01, 2007 23:13    Заглавие:
Отговорете с цитат

много ми харесват супер са Метъъл !

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » Alternative Rock/Metal
Страница 1 от 3