| Има ли Straight Edge общесвто в България? | ||||||||||||||
|
||||||||||||||
| Общо гласове : 16 | ||||||||||||||
Не ме занимавай с глупости - твърде си ми несериозен като карикатурка с тоя ник и тия смешки, освен това имам разни много по-интересени хора с които да излизам и да правим каквото правим там. Не е мой проблем че някво пишлеме пие 2 бири и получава некви шевове по ръцете най-вероятно от собствено рязане хаха - емо момченце.
Нямам нищо против хората които не пият не пушат и т.н. и аз съм непушач
НО се чудя - в България където живеем има една дума - ВЪЗДЪРЖАТЕЛ. Та ЗАЩО ВЪЗДЪРЖАТЕЛИТЕ НЕ ХОДЯТ С МИРИЗЛИВИ КЕЦОВЕ И НЕКВИ Х-ове ПО РЪЦЕТЕ? Вчера някякви дришльовци по DISCOVERY обясняваха със смешните си скъпи дрешки в смешните си богаташки преградия как всеки ден от живота им бил БОРБА в името на СТРЕЙТ ЕДЖА! Е тва си е ПОЗЬОРСТВО. Дай па сега сички дето пият да си слагат О-та по ръцете хахаха ебал съм им майката добре че тука има стрейт едж само в домашни и интернет условия.
| Bate_Ti_Kolio написа: |
| Не ме занимавай с глупости - твърде си ми несериозен като карикатурка с тоя ник и тия смешки, освен това имам разни много по-интересени хора с които да излизам и да правим каквото правим там. Не е мой проблем че някво пишлеме пие 2 бири и получава некви шевове по ръцете най-вероятно от собствено рязане хаха - емо момченце.
Нямам нищо против хората които не пият не пушат и т.н. и аз съм непушач НО се чудя - в България където живеем има една дума - ВЪЗДЪРЖАТЕЛ. Та ЗАЩО ВЪЗДЪРЖАТЕЛИТЕ НЕ ХОДЯТ С МИРИЗЛИВИ КЕЦОВЕ И НЕКВИ Х-ове ПО РЪЦЕТЕ? Вчера някякви дришльовци по DISCOVERY обясняваха със смешните си скъпи дрешки в смешните си богаташки преградия как всеки ден от живота им бил БОРБА в името на СТРЕЙТ ЕДЖА! Е тва си е ПОЗЬОРСТВО. Дай па сега сички дето пият да си слагат О-та по ръцете хахаха ебал съм им майката добре че тука има стрейт едж само в домашни и интернет условия. |

| Bate_Ti_Kolio написа: |
| Не ме занимавай с глупости - твърде си ми несериозен като карикатурка с тоя ник и тия смешки, освен това имам разни много по-интересени хора с които да излизам и да правим каквото правим там. Не е мой проблем че някво пишлеме пие 2 бири и получава некви шевове по ръцете най-вероятно от собствено рязане хаха - емо момченце.
Нямам нищо против хората които не пият не пушат и т.н. и аз съм непушач НО се чудя - в България където живеем има една дума - ВЪЗДЪРЖАТЕЛ. Та ЗАЩО ВЪЗДЪРЖАТЕЛИТЕ НЕ ХОДЯТ С МИРИЗЛИВИ КЕЦОВЕ И НЕКВИ Х-ове ПО РЪЦЕТЕ? Вчера някякви дришльовци по DISCOVERY обясняваха със смешните си скъпи дрешки в смешните си богаташки преградия как всеки ден от живота им бил БОРБА в името на СТРЕЙТ ЕДЖА! Е тва си е ПОЗЬОРСТВО. Дай па сега сички дето пият да си слагат О-та по ръцете хахаха ебал съм им майката добре че тука има стрейт едж само в домашни и интернет условия. |

myspace_sl като написа "ОХ" и направо ми се насълзиха очичките.
Аз питам девойката по-нагоре що има Х-ове по ръцете? нищо повече...аа да и за какво се бори тва "движение"
ПроС съм откъм новите модни течения и не разбирам.
аз съм sXe от малко повече от 4 години, но не парадирам с това..не си слагам хиксове на ръцете или нещо подобно..не това е важното..нито пък мнението на останалите 
хах таа тема си еб@ майката
пак да си кажа мнението - идеологията е добре измислена и се е появила точно навреме, жалкто е че се харесва на много глупаци и доста посредствени банди "стават" стрейт едж за да привлекат платежоспособната американска колежанска аудитория. Иначе на мен сигурно повече от половината ми любми банди са стрейт едж (или поне са били едно време
)
ама на по-малоумно заяждане нямаше как да не го изкарате :|
кво, като можете да изпите 15 бири или 3 шишета уиски сте велики? think again ;)
а вие като не можете да ги изпиете да не сте велики?

| self`destroy написа: |
| доста такива познавам за съжаление |

A Certain Shade Of GreeN
Може би ако я беше превел като хората нямаше да постнеш това мнение
Мой човек, знам много добре закво се пее в тази песен - поредните плиткоумни изказвания против наркотиците. Ей заради такива неща хардкорът и пънкът се превръщат в движение за политически коректни хлапета от "моралната полиция".
Има много хора, които пробват наркотиците по собствено желание, без никой да им го "налага" както разправят SxE. Има хора, които използват наркотиците за да постигнат определено състояние на духа (т.нар. "смърт на егото", например), за вдъхновение...В крайна сметка всеки сам си решава как да живее и никой няма право да говори кое е "правилно" или кое не.
Аз си пия биричката, от време на време - и твърдо, от време на време паля по някоя и друга цигара и не ме бърка кой как живее. Никой никога не ме е карал да правя нещо, което аз не искам. Не казвам, че моят начин на живот е "правилен", нито че нечий друг е "лош" и "погрешен".
"I made myself some alcohol, I drank quite much and I lost control
I drank two litres, maybe three, then I woke up at the emergency
They think I'm a loser, a drunk who'll never learn
But though my liver slowly shrinks it's none of their concern"
в днешно време мн трудно можеш да постигнеш "различие". и в същото време всички са "различни" и се делят на групички..ти не слушаш брутал дет,начи не си достоен за компанията ми..не носиш кубинки(кецове) ии бла бла..а в същото време начина на живот на (почти) всички е (почти) един и същ. но нека съдим за човека само по "обвивката му"...тя ни казва толкова мн за него
какво толкова против straight edge имате,не знам. просто група млади хора,обединени от една идея;мн хубава при това =)
сега какво? ще си ги мерим кой може да намери по-по-най цитата в гугъл ли?