Straight Edge

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор

Има ли Straight Edge общесвто в България?
Да!
37%
 37%  [ 6 ]
Не!
62%
 62%  [ 10 ]
Общо гласове : 16

Автор
Съобщение
NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Сеп 22, 2008 23:55    Заглавие:
Отговорете с цитат

I fucked your mom написа:
Абе важното е да сме готини и РАЗЛИЧНИ.

Цитат:
Браво пич от сички Straight Edge намери цяла една MP3-ка и дори не си успял да я преведеж като хората, чуден си

Може би ако я беше превел като хората нямаше да постнеш това мнение

Мой човек, знам много добре закво се пее в тази песен - поредните плиткоумни изказвания против наркотиците. Ей заради такива неща хардкорът и пънкът се превръщат в движение за политически коректни хлапета от "моралната полиция".

Има много хора, които пробват наркотиците по собствено желание, без никой да им го "налага" както разправят SxE. Има хора, които използват наркотиците за да постигнат определено състояние на духа (т.нар. "смърт на егото", например), за вдъхновение...В крайна сметка всеки сам си решава как да живее и никой няма право да говори кое е "правилно" или кое не.

Аз си пия биричката, от време на време - и твърдо, от време на време паля по някоя и друга цигара и не ме бърка кой как живее. Никой никога не ме е карал да правя нещо, което аз не искам. Не казвам, че моят начин на живот е "правилен", нито че нечий друг е "лош" и "погрешен".

"I made myself some alcohol, I drank quite much and I lost control
I drank two litres, maybe three, then I woke up at the emergency
They think I'm a loser, a drunk who'll never learn
But though my liver slowly shrinks it's none of their concern"

в днешно време мн трудно можеш да постигнеш "различие". и в същото време всички са "различни" и се делят на групички..ти не слушаш брутал дет,начи не си достоен за компанията ми..не носиш кубинки(кецове) ии бла бла..а в същото време начина на живот на (почти) всички е (почти) един и същ. но нека съдим за човека само по "обвивката му"...тя ни казва толкова мн за него Усмивка

какво толкова против straight edge имате,не знам. просто група млади хора,обединени от една идея;мн хубава при това =)
сега какво? ще си ги мерим кой може да намери по-по-най цитата в гугъл ли?

Bate_Ti_Kolio
Thrash Till Deaf!

Bate_Ti_Kolio е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Сеп 23, 2008 17:44    Заглавие:
Отговорете с цитат

Не ме занимавай с глупости - твърде си ми несериозен като карикатурка с тоя ник и тия смешки, освен това имам разни много по-интересени хора с които да излизам и да правим каквото правим там. Не е мой проблем че някво пишлеме пие 2 бири и получава некви шевове по ръцете най-вероятно от собствено рязане хаха - емо момченце.
Нямам нищо против хората които не пият не пушат и т.н. и аз съм непушач
НО се чудя - в България където живеем има една дума - ВЪЗДЪРЖАТЕЛ. Та ЗАЩО ВЪЗДЪРЖАТЕЛИТЕ НЕ ХОДЯТ С МИРИЗЛИВИ КЕЦОВЕ И НЕКВИ Х-ове ПО РЪЦЕТЕ? Вчера някякви дришльовци по DISCOVERY обясняваха със смешните си скъпи дрешки в смешните си богаташки преградия как всеки ден от живота им бил БОРБА в името на СТРЕЙТ ЕДЖА! Е тва си е ПОЗЬОРСТВО. Дай па сега сички дето пият да си слагат О-та по ръцете хахаха ебал съм им майката добре че тука има стрейт едж само в домашни и интернет условия.

I fucked your mom
Blessed by the fire

I fucked your mom е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Сеп 23, 2008 18:42    Заглавие:
Отговорете с цитат

Bate_Ti_Kolio написа:
Не ме занимавай с глупости - твърде си ми несериозен като карикатурка с тоя ник и тия смешки, освен това имам разни много по-интересени хора с които да излизам и да правим каквото правим там. Не е мой проблем че някво пишлеме пие 2 бири и получава некви шевове по ръцете най-вероятно от собствено рязане хаха - емо момченце.
НО се чудя - в България където живеем има една дума - ВЪЗДЪРЖАТЕЛ. Та ЗАЩО ВЪЗДЪРЖАТЕЛИТЕ НЕ ХОДЯТ С МИРИЗЛИВИ КЕЦОВЕ И НЕКВИ Х-ове ПО РЪЦЕТЕ? Вчера някякви дришльовци по DISCOVERY обясняваха със смешните си скъпи дрешки в смешните си богаташки преградия как всеки ден от живота им бил БОРБА в името на СТРЕЙТ ЕДЖА! Е тва си е ПОЗЬОРСТВО. Дай па сега сички дето пият да си слагат О-та по ръцете хахаха ебал съм им майката добре че тука има стрейт едж само в домашни и интернет условия.

ТОЧНО!

Основата на "идеологията" им е, че едва ли не някой ги кара насила да пият, пушат или друсат. Това им е огромния "бунт".

HateCops
Мнооо тъпо копеленце

HateCops е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Сеп 24, 2008 02:14    Заглавие:
Отговорете с цитат

Bate_Ti_Kolio написа:

Първо не съм пил две бири, полин литър уиски. Второ не съм се рязал сам, а счупих огледало (мразя някой да ми вика емо, особенно ако не ме познава). Трето сигурен съм, че така наречените по- интересни хора с които излизаш и "правиш там каквото правиш" не може да ме надпие. Четвърто не се заяждай за ника ми след като незнаеш защо се пиша така (и тебе да те държат в полицията два часа само на бой и ти ще ги мразиш). Така че бих казал, че точно ти си един от хората които слушат метъл, но като излязат някъде се обличат "примерно" и гледат да не правят золуми, щот мама и тате ще се раочароват. СМЕШЕН СИ!!!

П.С.
Поздрав за всички с Throwdown - Forever
That you HATE every moment

Bate_Ti_Kolio
Thrash Till Deaf!

Bate_Ti_Kolio е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Сеп 24, 2008 12:01    Заглавие:
Отговорете с цитат

myspace_sl като написа "ОХ" и направо ми се насълзиха очичките.
Аз питам девойката по-нагоре що има Х-ове по ръцете? нищо повече...аа да и за какво се бори тва "движение"
ПроС съм откъм новите модни течения и не разбирам.

T-eppopucTka
Я съм мала пит бул

T-eppopucTka е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Сеп 24, 2008 17:18    Заглавие:
Отговорете с цитат

HateCops написа:
Ще се въздържа от коментар

Пиша ти бавно,щото знам,че не можеш да четеш бързо.
Т-И С-И С-М-Е-Ш-Е-Н

По темата...не ме вълнуват особено разни пози...!

self`destroy
tHanKlesS

self`destroy е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Сеп 24, 2008 18:16    Заглавие:
Отговорете с цитат

аз съм sXe от малко повече от 4 години, но не парадирам с това..не си слагам хиксове на ръцете или нещо подобно..не това е важното..нито пък мнението на останалите Джейсън

SomeKindOfHate
Bunny reaper

SomeKindOfHate е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Сеп 25, 2008 11:04    Заглавие:
Отговорете с цитат

Намигване хах таа тема си еб@ майката
пак да си кажа мнението - идеологията е добре измислена и се е появила точно навреме, жалкто е че се харесва на много глупаци и доста посредствени банди "стават" стрейт едж за да привлекат платежоспособната американска колежанска аудитория. Иначе на мен сигурно повече от половината ми любми банди са стрейт едж (или поне са били едно време Намигване )

necrophilia
Cursed

necrophilia е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Яну 04, 2009 13:34    Заглавие:
Отговорете с цитат

ама на по-малоумно заяждане нямаше как да не го изкарате :|

кво, като можете да изпите 15 бири или 3 шишета уиски сте велики? think again ;)

Bate_Ti_Kolio
Thrash Till Deaf!

Bate_Ti_Kolio е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Яну 04, 2009 14:38    Заглавие:
Отговорете с цитат

а вие като не можете да ги изпиете да не сте велики?

I fucked your mom
Blessed by the fire

I fucked your mom е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Яну 04, 2009 18:03    Заглавие:
Отговорете с цитат

self`destroy
tHanKlesS

self`destroy е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Яну 04, 2009 18:26    Заглавие:
Отговорете с цитат

Bate_Ti_Kolio написа:
а вие като не можете да ги изпиете да не сте велики?

а може би можем, но не това е Великата цел на живота ни ;)

T-eppopucTka
Я съм мала пит бул

T-eppopucTka е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Яну 05, 2009 01:07    Заглавие:
Отговорете с цитат

хах,тази тема ми прилича на още поне 4 такива в тоя форум?!
Не се заяждам,но вие познавате ли хора,дето мечтата в живота им е да изпият 15 бири и 2 бутилки уиски и да е единственото им постижение?!
Айде моля ви се.... Глупаво

self`destroy
tHanKlesS

self`destroy е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Яну 05, 2009 01:27    Заглавие:
Отговорете с цитат

доста такива познавам за съжаление

T-eppopucTka
Я съм мала пит бул

T-eppopucTka е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Яну 05, 2009 14:32    Заглавие:
Отговорете с цитат

self`destroy написа:
доста такива познавам за съжаление

значи познаваш доста отрепки....нищо лично към теб!
Не го разбирам това-честно! И аз пия и аз се забавлявам и т.н но никога не съм си поставяла за цел да изпия еди кво си количество алкохол и да се фукам се едно е огромна гордост ....а не е Намигване

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » Hardcore punk
Страница 4 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can topic ban in this forum

gallery  my profile  shoutbox  rss