Аха,канадската изродия се изсипва на качествени талази от Strapping Young Lad...Девин е майстор в правенето на всякаква музика,той дори е помагал и на Люк Кени за първите бруталии на The Berzerker!Фен съм на SYL,от 2005,когато чух албума Alien...стана ми ясно,че друга такава банда няма.А личния проект на Девин...не ми харесва толкова много,но и там има добри попадения.
Adios planet earth,
now die!

Industrialist
тези много ги чудех къде да ги сложа....ако имаше прогресив метъл раздел, щеше да е доста по-лесно, ама нищо...
слушал съм ги твърде малко (само най-последния албум) обаче от това, което чух ми направи впечатление разнообразието в песните им - има от всичко по малко - достатъчно електроника, за да е индъстриъл метъл (и все пак в сравнение с останалите елементи електрониката е доста незначителна - някъде по средата между новите албуми на Ministry и старите на Fear Factory). прогресивната страна е силно изразена чрез лирическите отклонения и забежки към рок опера и дори джаз (третото парче от албума - Anti Product) . Все пак въпреки чистите вокали има и доста крещящи/дерящи се/грачещи etc. - изобщо поне в The New Black (тъй се казва албума) парчетата са доволно тежки. Добрата новина за тези, които не обичат 15 минутни парчета, е че такива няма.
изобщо комбото progressive industrial death metal е доста добро, стига да е направено качествено (както в случая)....