"The Legacy" - един от най-добрите дебюти, който съм слушал. Без съмнение в моя личен ТОП10 траш албуми за всички времена. Доказателство, че в 95% от случаите, дивата, непринудена, все още недирижирана и лошопродуцирана енергия на дебютния албум на една траш група не може да бъде достигната със следващите вече улегнали албуми. Беше доста труден за намиране ранните 90-те. Един приятел доста метълки забърса води в тях да слушат тестамент87. И не даваше да си го презапишем копелето, пазеше си касетата. После се появи при Славчо Лазаров.
"The New Order" - нело, но класи под дебюта.
"Practice What You Preach" - много кефи. Всъщност един от първите траш албуми които чух и взех да осъзнавам, че тази музика ми харесва. Заради баладите тестамент ги слушаха и по-широк кръг "леки" металисти.
"Souls Of Black" - голямо разочарование според мен. Добре, че 1990 имаше много и прекрасни траш и дет албуми.
"The Ritual" - отличен албум, вече по друг вид траш. По-музикантски и т.н..
И оттам нататък следва упадъка на траша - смени в състава, много боза и т.н. Добре поне, че не се разпаднаха безвъзвратно.
Чух че имали нов албум "The Formation Of Damnation", не съм го слушал още.
Твърде гнусен нов албум изкараха тези иначе толкова симпатични младежи. Не съм им особен фен, но Легаси е изключителен албум. В един от последните свиреха Steve DiGiorgio, Dave Lombardo и James Murphy. Като цяло доста надценена помоему банда.
The Legacy определено им е най добрия албум
след него някак си не е същото
няма я агресията 
Една от най-надценените групи на света.

Blessed by the fire
SOULS OF BLACK!!!!!!