не намирам нищо общо с kittie.. O.o както и да е, tbm са индъстриъл рок ама айде ^.~
lovers end е адски добра песен, мн мн мн я обичам ^^ blue също е яка, horror show (има 1 суперлуд ремикс с Kill Hanah), play dead..
имат и някои малко лигави неща обаче.. но общо взето много ги харесвам ^^
Awaiting this life to end
| Aishlinn написа: |
| не намирам нищо общо с kittie.. O.o както и да е, tbm са индъстриъл рок ама айде ^.~
lovers end е адски добра песен, мн мн мн я обичам ^^ blue също е яка, horror show (има 1 суперлуд ремикс с Kill Hanah), play dead.. имат и някои малко лигави неща обаче.. но общо взето много ги харесвам ^^ |

честно казано преди не ги бях чувала.викам да си ги пусна да знам за какво става на въпрос.инструменталите са яки,ама са супер еднообразни.5-6 песни по почти един същ начин почват....вокалите изобщо не ми харесват,сякаш някоя поп прицеска пее на места....в една-две песни се опита да се дере май...не се получи.абе слаба работа като цяло,повече са Alternative / Electronica отколкото Industrial,ама айде...иначе профила им в myspase не е зле 

а виж им профила във vf ;)
те са може би най-слушаната група там ^^
Awaiting this life to end
| Aishlinn написа: |
| а виж им профила във vf ;)
те са може би най-слушаната група там ^^ |

не знам на какво е съкращение това VF...защо трябва да ме интересува, че те са най-слушаната група там?това ще ме накара да ги захаресвам ли? не ме интересува, кой ги слуша, на мен не ми харесаха и това не може да се промени от факта, че в даден сайт са най-харесвани....

VF трябва да е съкращение на www.vampirefreaks.com, предполагам ..
Не знаех, че там има групи ..
А групата .. не ми се струва нещо особено, но аз принципно не си падам по групи с женски вокал, на пръсти се броят тези, които наистина ми харесват.
Каквото съм им слушала, все не ми е харесвало.
А след 'Blue' едва ли ще прослушам повече.
| VF трябва да е съкращение на www.vampirefreaks.com, предполагам ..
Не знаех, че там има групи .. А групата .. не ми се струва нещо особено, но аз принципно не си падам по групи с женски вокал, на пръсти се броят тези, които наистина ми харесват. Каквото съм им слушала, все не ми е харесвало. А след 'Blue' едва ли ще прослушам повече. |

| NemesiS_sL написа: |
| не знам на какво е съкращение това VF...защо трябва да ме интересува, че те са най-слушаната група там?това ще ме накара да ги захаресвам ли? не ме интересува, кой ги слуша, на мен не ми харесаха и това не може да се промени от факта, че в даден сайт са най-харесвани.... |
Почнах да им прослушвам един албум, но не останах впечатлена. Нищо особено не са. Поне за мене де.
By the red light in my eyes...
Имат яки песни , ама са прекалено еднообразни
А тая песен blue е мноо яка и клипа е супер 

The Birthday Massacre са една от най-любимите ми групи в момента. Откакто ми ги препоръчаха в http://last.fm не съм спрял да им се радвам - първо на Violet, После на Nothing and Nowhere, а сега като си изтеглих Walking With Strangers направо се размазах от кеф. Радват ме във всичко - цялата тази атмосферичност, която създават в музиката си и допълват перфектно чрез стила си(този афинитет към виолетовото като фон и тъмните образи на хора и живони върхи обложките им...) изобщо начина по който се смесват гласа на Chibi,китарите и синтезаторите е направо завладяващ!!! 
За толкова малко песни имат доста добри попадения.Музиката им не е точно idustrial според мен,но си има елементи и от там.Няма нужда да споменавам,че на Chibi адски много и се кефя
И относно клипа на "Blue" това ми е любимата песничка,клипа няма кой знае какъв смисъл,но се запомня бързо и докато слушаш песента се сещаш за куклучките и т.н.
and stays within my sight!

Hateful Selfish Bitch
Някой чувал ли ги е?
Адски яки и много зарибяващи, с вокалистка - Chibi
Първата песен която чух беше Lovers End и я препоръчвам горещо на всички
Ако някой има затруднения, ще дам линк
По старите им неща незнайно защо доста приличат на Kittie ...