Гледал съм всичките части и всички без първата бяха пълен фарс.
If you're 555, then I'm 666
If you're 555, I'm 666
(What's it like to be a heretic?)
ДААААААААААА! Гарвана е един от любимите ми филми! гледала съм ги сичките, но май тва беше от уважение към първия... страхотно филмче, но за бога защо следващите са същите? не блестят нито с идея нито с изпълнение, все едно гледаш първия но с други герои и малко по различна история... и въпреки това РУЛЗ
Този филм ми е толкова досаден и неприятен!Всички разправяха колко як бил,колко романтичен и не знам си какво още..като го гледах едва не заспах от скука и все пак го изгледах до края надявайки се да видя нешо интересно и смислено...апък тая изтъркана фразичка "People die but real love is forever" така да ме изнервя...вечна била любовта и гледай как на всеки втори профил е написано това...еми кво да кажа...
and stays within my sight!
Това е най великия филм!!!Просто е най великия!Невероятна готическа атмосфера,невероятно изпълнение на ролите,просто няма равен.Оригинала си остава оригинал и следващите части не могат да се мерят с него.
Брандън Лий беше велик човек и актьор,и това,което се случи по време на снимките беше една голяма загуба за хората,които го обичаха и за феновете му.Едно е сигурно - и той и филма никога няма да бъдет забравени.
Nyt on styylattu kuukaus niin jykevää on rakkaus

Bunny reaper
Някои все пак трябва да го е гледал! Айде пишете... Коя версия, с Брандън Лий или ония другия, избяга ми името му...
Аз лично съм гледала версията с Брандън Лий цели 12 пъти и за мен това е безсмъртен филм изпълнен с емоций и доста кръв... Кво повече да кажа- любимият ми филм ever
Your last will to be forever free