тоа па...умрел съм. А тоя албум Aegis още го имам на касетка някаде. Имаше една много "
" песен - Lorelei. Кога съм ги слушал тия неща ти си брал капини със стълба.
Theatre of Tragedy не съм слушала мн честно казано,но от това,което съм чула са по-добри от други представители на същия стил 

Бат ми Колио ме изненадва за втори път със сво е изказване. А иначе аз слушам метъл от около година, тъй че мене такива спорове тип Кой първи слушал нещо не ме вълноват. Все пак му правя чест, че има AEgis...от който честно казано повечето песни са
...мене любимата ми е Angelique. И още другото дето ме радва е че в началото (до AEgis включително) са пеели на латински ![]()
въпросната песен е една от песните, които ми харесва най-много от последния им албум....който можеше и по-добре да е ако не беше направен така, че песните да преливат една в друга и всяка песена да почва с края на другата, което мене много ме дразни....иначе има още няколко хубави песни и новата им вокалиска си пее добре и има хубав глас, ама Лив Кристин я оунва, съжалявам 
Бат ми Колио ме изненадва за втори път със сво е изказване. А иначе аз слушам метъл от около година, тъй че мене такива спорове тип Кой първи слушал нещо не ме вълноват. Все пак му правя чест, че има AEgis...от който честно казано повечето песни са ...мене любимата ми е Angelique. И още другото дето ме радва е че в началото (до AEgis включително) са пеели на латински |
| shadow_walker написа: |
|
Не са пели на латински, а на старо английски... |

Industrialist
Чудя се коя група липсва в раздел готик и изведнъж ми дойде просветлението
. Една от най-влиятелните групи в жанра! На мен най-любим албум ми е AEgis - песните са просто изключителни! Харесвам и залитането им към индъстриъл рок-а с Musique и най-вече Assembly, но AEgis за мен е просто върха им!

п.п. Бат ми Колио, ако смяташ да ми осереш и тая тема, просто се спри. Разбрах какво ти е мнението за Лив Кристин, няма нужда да ни го припомняш