Thrash Bash 2 (Space Eater,Convixion,Nema Labavo) 24.09.2010

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
Bate_Ti_Kolio
Thrash Till Deaf!

Bate_Ti_Kolio е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Авг 17, 2010 13:37    Заглавие: Thrash Bash 2 (Space Eater,Convixion,Nema Labavo) 24.09.2010
Отговорете с цитат

Последната промяна е направена от Bate_Ti_Kolio на Сря Сеп 22, 2010 22:48; мнението е било променяно общо 1 път
sodom
Blessed by the fire

sodom е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Авг 18, 2010 16:44    Заглавие:
Отговорете с цитат

Май-май се посещава.

stormspell
Newbe serial killer

stormspell е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Сеп 09, 2010 03:16    Заглавие:
Отговорете с цитат

Здрасти,

Да ъпдейтна леко инфото за предстоящият THRASH BASH II траш концерт в клуб The BOX на 24-ти Септември 2010-та.

Кога: 24-ти Септември
Къде: Клуб The BOX
Кои: SPACE EATER / CONVIXION / Съпорт

SPACE EATER (Srb) - класически Bay Area трашец за фенове на Vio-lence, Heathen, Testament, etc. http://www.myspace.com/spaceeaterthrash

CONVIXION (Gre) - Веселяшки спийд/трашец самоопределящ се като "пиянски метъл". За фенове на Tankard, Raven, Running Wild, Exciter, etc. http://www.myspace.com/convixionband

Начален час: Вход 18:30, свирнята започва в 19:00
Цена: 10 лв.

Разписание:

19:00 - 19:30 - Съпорт група, ще бъде оповестена допълнително
19:45 - 21:00 - CONVIXION
21:15 - 22:45 - SPACE EATER

Билети: на входа в деня на концерта!

Екстри: Мини-борса със щандове на Stormspell & Eat Metal Records със редки оригинални дискове на народни цени.

stormspell
Newbe serial killer

stormspell е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Сеп 09, 2010 07:00    Заглавие:
Отговорете с цитат

За да повишим посещаемостта и да направим преживяването уникално и интересно, решихме да направим както предния път и да дадем по БЕЗПЛАТЕН ДИСК НА ПЪРВИТЕ 50 ПОСЕТИТЕЛИ.

Безплатните дискове ще са ХАДЕС - матрични дискове както се полага с кутийки и 8-странични книжки.

Така че за скромната сума от 10 лв човек ще може да се сдобие с готин диск, и да се накефи на още по-як траш концерт!

-----

Информация за ХАДЕС:

Една от най-големите "тайни" на Българският метъл от 80-те годни е разбулена. С голямо удоволствие ви представяме група ХАДЕС от гр. Варна която за своето кратко, но ползотворно съществуване от 1986 до 1988 година успява да сътвори шепа песни, които са събрани на този диск.

Вдъхновени от тогава модерните спийд и траш банди “Металика” ,”Слейър” , ”Екзъдъс” , “Дистракшън” плюс класическите хеви-метъл групи като “Айрън Мейдън” , “Джудас Прийст”, японските торнада “Лауднес” и шведския маестро Ингви Малмстийн, "Хадес" създават тяхна собствена амалгама от енергичен спийд метъл със нео-класически забежки, звучащ актуално и до днес.

“Хадес” е име във Варна, което всеки, който е бил млад и се е увличал по твърдия рок през 80те години помни. Този диск е спомен и подарък за тези хора, както и за всички фенове на Българския метъл.

ХАДЕС
Хадес (Ozz Music / Stormspell)

01. Хадес
02. Да бъде Ден!
03. Тежки Вериги
04. Рицари
05. Роден от Огъня
06. Ад и Рай
07. Тъмни Улици
08. Надпис Върху Чаша от Череп
09. Герой
10. На Гости на Дявола
11. Вампири
12. Звезден Прах
13. Вдъхновение (Бонус)

Опознавателни кипчета в youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=4avD0p7ZpX8
http://www.youtube.com/watch?v=-CpHJdL8da8
http://www.youtube.com/watch?v=C-uChcIEjjs

Bate_Ti_Kolio
Thrash Till Deaf!

Bate_Ti_Kolio е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Сеп 09, 2010 10:31    Заглавие:
Отговорете с цитат

Няма да е лошо 4-5-те тини, които пишат да бъдат така любезни да си домъкнат задниците. Thrash n Beer, Another Reality, sodom, fruzo, Viktor! pestilence и другите - очаквам някво отношение. Ако нямате пари - аз ще ви дам, ебати. Важното е да не се правим на Лили Иванова, защото миналия път беше доста бедно откъм публика.

Viktor!
Blessed by the fire

Viktor! е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Сеп 09, 2010 13:56    Заглавие:
Отговорете с цитат

почивка съм и сигурно ще дойда

sodom
Blessed by the fire

sodom е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Сеп 09, 2010 19:46    Заглавие:
Отговорете с цитат

На 25.09 пътувам и за съжаление ще пропусна Омега, но за този концерт почти 100% съм на линия.

Fruzo
Blessed by the fire

Fruzo е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Сеп 09, 2010 20:13    Заглавие:
Отговорете с цитат

Само трябва да намеря клубчето..... :D

Thrash and Beer
Blessed by the fire

Thrash and Beer е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Сеп 10, 2010 15:14    Заглавие:
Отговорете с цитат

Ми ще опитам да съм там,но почвам работа и нз как ще съм!

Another Reality
Blessed by the fire

Another Reality е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Сеп 11, 2010 19:03    Заглавие:
Отговорете с цитат

Здраве да е, там съм!
Ще гледам да пробвам някоя от бандите в идните дни!
Ако е за парите, и аз ще помагам...за първи път се задържах на бачкане над 8 месеца Намигване ...криза е...няма какво да се прави! Кризите са подходящо време за Трашария Джейсън

Adios planet earth,
now die!

stormspell
Newbe serial killer

stormspell е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Сеп 12, 2010 08:57    Заглавие:
Отговорете с цитат

Вече е известна и съпорт бандата - NEMA LABAVO, олдскул траш тресня в стил Slayer, Sodom, Kreator, etc. (http://www.myspace.com/nemalabavoband)

Another Reality
Blessed by the fire

Another Reality е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Сеп 24, 2010 16:02    Заглавие:
Отговорете с цитат

Без мене хора.
Срядата разглабяхме едно скеле и пеобразната желязна основа ме цапардоса право в главата. Май ми няма нищо, но ми препоръчаха да не пия и да не стоя на много шум.

А траш концерт да гледам от бара, с минерална вода в ръка...това не е за мен.
Приятно изкарване и да разкажете какво е било Яко !

Браво на Нема Лабаво! Дано да се представят на ниво.

Adios planet earth,
now die!

Bate_Ti_Kolio
Thrash Till Deaf!

Bate_Ti_Kolio е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Сеп 26, 2010 10:36    Заглавие:
Отговорете с цитат

Хехе...преди време като бачкаш на строеж и аз падах от скеле с един къртач и си разбих главата. Няма как - по-добре кротувай една седмица.

А концертчето си беше екстра! Nema Labavo се оказаха много по-читави, отколкото очаквах. Space Eater бяха също много по-живи и по-отракани от миналия път. Convixion не ми харесаха, но това си е мой проблем. Звукът беше на високо ниво, а имаше и дискчета и фланелки, така че за мене си беше Събитие цялото нещо. Чакаш го с нетърпение, освобождаваш се от работа, наливаш се няколко часа и се чудиш каква ганьовщина да сътвориш в цялата си свинска прелест. А на сцената младежите наистина им се свири и се раздават. Много по-ценно от разни Sonisphere-та и краварни и путки майни.
Всичко точно - само дето хора няма. Миналия път 50, са пак 50-60...пак сиромашия и пак едни и същи синковци, дето се знаем. Но, пък винаги можеш да пуснеш "мнение" или "коментар" в някой педерастки форум как металика не стрували след 91-а и да се почувстваш голям. А групите си заслужават, мама му дееба...идвайте на тия мероприятия, щото може и да ги няма и пак ще се чудим "що няма траш концерти на млади банди" и ще бием чикии петък вечер. (всеки по отделно де - да не си помислите нещо)

sodom
Blessed by the fire

sodom е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Сеп 28, 2010 10:52    Заглавие:
Отговорете с цитат

Space Eater сцепиха доста сериозно, новият им албум е бая добър. Останалите групи се справиха що-годе, нищо твърде запомнящо се. Лошо впечатление ми направи липсата на хора и никаквият мош (с изключение на един-два кратки момента). Следващият път повече.

Захлебих с дискове на Rotting Corpse и Sadus '88. Освен мен и Чичо ти Бачи Кольо някой друг беше ли от тоя форон?

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » Родната сцена
Страница 1 от 1

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can topic ban in this forum

gallery  my profile  shoutbox  rss

-