Възможно ли е изобщо нещо да бъде казано или изразено по някакъв начин ?
Възможно най-гениалната група.
Tool са ми втората най-лична и любима група, същински синтетичен наркотик и седативен медикамент е музиката им.
И по-специално влиянието й върху мен.
Което и да можех, не бих описвала, защото е прекалено лично и строго индивидуално, за да подлежи на някакво описване.
Или опитът за такова.
Истински гениални, не само музиката, не само ненормалният глас на Maynard, не просто текстовете ..
Много детайлни, тотално опияняващи, интелигентни, 'инструмент' за сетивата и .. за самото тяло.
Всичките препратки, всичките клипове, техният стил. Целият този уникален абсурд, красив и грозен, едновременно :)
Границата между погнуса и красота в най-чисти форми, по която се движат е на много не високо, а дълбоко ниво.
Не просто музика, а чувство, мисъл. Между атрофиралите и възбудените сетива.
Lateralus ..
Математика, философия, астрология, м у з и к а.
Въпреки че най-любимата ми група е друга, категорична съм в мнението си, че това е най-великата група. Най-гениалната.
аз лично никаква гениалност не виждам..изтеглих си дискографията и след 5мин я изтрих....
and stays within my sight!
| Xpro_hellX написа: |
| аз лично никаква гениалност не виждам..изтеглих си дискографията и след 5мин я изтрих.... |
| Xpro_hellX написа: |
| аз лично никаммква гениалност не виждам..изтеглих си дискографията и след 5мин я изтрих.... |
Не мисля, че има нужда от думи, самата група казва всичко с музика,текстове и клипове.Няма нужда да описвам колко навътре в мен са...Те са просто Tool...
Heal me
| Evil Dead написа: | ||
Слушай King Crimson от периода 1969 - 1974 или някой от прог колосите (Yes, Genesis, Pink Floyd) от същия период. ;) Нимой са исфърля. Иначе са страхотни, да. |
Въобще не стават
Много са зле
Аз по принцип не харесвам прогресив рок/метъл много ми е бавен и протяжен, но има 1-2 песни на Тул, от които имам добро впечетелние.

| industrial metal lover написа: |
тъпа работа
![]() |
)
ми незнам ,можеби просто имам други разбирания за тежка музика тва не ми харесва
айде да му е честит рождения ден на Мейнард Джеймс Кийнан и да продължава още дълго време да ни радва със страхотния си глас и идеи!

Industrialist
Този път няма да правя рецензии, че да не рискувам да си изпочупя пръстите за едното нищо
....и все пак кажете си мнението за тези гениални пичове....