Противно на всичко казано до сега, на мен The Crusade ми харесва много повече от предните им неща. От една страна може да е защото метълкор вълната ми мина, но съвсем честно и пеенето в него албум ми харесва повече. Също и макар и минималната добавка на акустична китара, която май липсваше в предните им албуми, ми прави хубаво впечатление.
чухте ли новия албум?
1. "Kirisute Gomen" - 6:27
2. "Torn Between Scylla and Charybdis" - 6:49
3. "Down from the Sky" - 5:34
4. "Insurrection" - 4:57
5. "Into the Mouth of Hell We March" - 5:52
6. "Throes of Perdition" - 5:54
7. "He Who Spawned the Furies" - 4:07
8. "Of Prometheus and the Crucifix" - 4:40
9. "The Calamity" - 4:58
10. "Like Callisto to a Star in Heaven" - 5:25
11. "Shogun" - 11:54
Special edition bonus tracks
12. "Upon the Shores"
13. "Poison, Knife, and the Noose"
14. "Iron Maiden" (Iron Maiden cover) - 3:43
аз за бонус песните сега разбрах,но останалите песни от албума страшно много ми харесват! аз днес го казах и на Father Sandman-отдавна албум не ме беше грабвал толкова много от 1во слушане
"Into the Mouth of Hell We March" сякаш най-мн ми харесва
ии групата се отдалечава от метълкор звученето,което много ме радва =)))

Да, чухме новия албум. Забавно е как всеячески се опитват да станат TRVE HEVI METULL OLD SKOOL. Е, поне скъсаха с гейкора.

Trivium са страхотна група,харесвам,повече,старите първите им два албума и някои песни от последните два.
| . . . . . . . . . . . . . . . .
... |

Айде бе...тия няма ли да изкарват някое концертно двд вече 
Adios planet earth,
now die!
| Another Reality написа: |
Айде бе...тия няма ли да изкарват някое концертно двд вече ![]() |

A Certain Shade Of GreeN
В срок от 24 часа в четвъртък, 31 юли, ще бъде достъпна за свободен даунлоуд новата песен на TRIVIUM "Kirisute Gomen". Тя ще може да се свали от всички сайтове на "Roadrunner" и TRIVIUM от 07:00 ч. българско време. "Kirisute Gomen" предхожда издаването на два сингъла - "Into The Mouth Of Hell We March" на 11 август и "Down From The Sky" на 1 септември, които ще се появят в дигитален формат. Новият дългосвирещ албум на бандата - "Shogun" се очаква на 30 септември