Адски много ги харесвам, много са добри, и откъм текстове и откъм музика ..
Помня само, че като четох някаква статия за Bleeding Through и реших, че Matt наистина е надут, но пък не се влияя от такива неща ..
Любими са ми 'Dying In Your Arms' & 'Suffocating Sight', въпреки че съм на моменти при тях ..
От вскеи албум по различна песен, може би ..
Кори ми е от любимите китаристи .. и Травис от любимите барабанисти ..
Много кадърни ..
И четиримата са невероятно талантливи музиканти, които при това изповядват и моята идеология за метъла. Това им личи в целия Crusade - това е албум, с която те отдават почит към техните отци - Металика, Пантера, Мегадет. Музиката им е на много високо, особено за възрастта им ниво и великите неща от тях тепърва започват да идват.
Малко ме дразни това, че Мат просто не може да случи на подходящ глас за музиката им. Дрането му в Ascendancy е ужасно, не на място и почти съсипва песните за мен, а в the Crusade пък така копира бай Хетфийлд че на моменти е просто жалко. Не е като Мат да няма глас, обаче обикновеното му неизсилено пеене идва малко твърде кротко за fvcking мерал, какъвто правят.
Това обаче са дреболии. Музиката им е страхотна и поне за момента няма нова група с тяхното звучене и отношение към работата им.
I'm always here and old...
Old as all the world around you..
Преди 2-3 години не можех да ги трая, вокала супер много ме дразнеше. Но сега нз кво ме прихвана и супер им се кефя
Страхотни са, нз точно какво се е променило в Мат, но благодаря за промяната 
Trivium са ми една от любимите групи. За мен тяхната музика е просто съвършена и нямам думи, с който мога да я опиша. Просто велики
.
яки са
харесва ми My Hatred
and stays within my sight!
Страхотни са! Като изключим последния албум ... прекалено Металика станаха ....
То не е само от последният албум .. ако си слушала 'Rain', на едно място е като извадена от 'One' на Metallica ..
Не че са Metallica, но са ебаси приказките.
| То не е само от последният албум .. ако си слушала 'Rain', на едно място е като извадена от 'One' на Metallica ..
Не че са Metallica, но са ебаси приказките. |

И аз не съм фен на въплащенията им като металика ... виж другите песни - има малко, които не ми харесват.
Травис Смит е адски добър барабанист ... неслучайно в последния брой на английското списание за барабанисти Rythm има три страници за него ... за съжаление картинките на тези страници, които намерих в интернет са твърде малки и нищо не може да се прочете ... 
Ммм дам яки са :] Страхотни музиканти....Последния албум в инструментално отношение е може би най-добрия, който са правили, но вокалите просто не ми харесват...Нелогично е....Скоро гледах концерта им от Rock Am Ring 2006 и там дори и старите песни, където има дране Мат пее вокалите чисто (просто "натяга")....Причините за това които са изписани ми се струват глупави :] То бива бива отдаване на чест ама ако продължават така да станат направо tribute band ;] БТВ някой освен мен да е слушал другата група на Мат Capharnaum? Имат 1 издаден албум и стила е по-различен :]
| Slipaway написа: |
| БТВ някой освен мен да е слушал другата група на Мат Capharnaum? Имат 1 издаден албум и стила е по-различен :] |
| Screamager написа: | ||
Аз :D |
Също една от любимите ми групи... последния им албум е по-скоро "металикакор" от колкото метълкор но това не значи, че не е добър... Любими песни са ми "Dying In Your Arms", "Ember To Inferno" и "Pull Harder On The Strings Of Your Martyr"

A Certain Shade Of GreeN
Групата е сформирана през 2000г. и е в състав:
* Matt Heafy- Vocals, guitars (2000-)
* Corey Beaulieu - Guitar, backing vocals (2003-)
* Paolo Gregoletto - Bass, backing vocals (2004-)
* Travis Smith - Drums (2000-)
Има 4 албума зад гърба си.
Според мен са много добри.
http://irontrees.com/index.php/2006/09/06/trivium.html