Тия са гати манияците.Много са добри песните Teurastaja и Pirun Nyrkii.Много брутални вокали и невероятна мелодичност.
СУПЕР СА !
| za prav pat gi 4uvam,mnogo sa tbpi |

Това ми е една от лябимите групи заедно с рамщаин и статик-х.Много ше се радвам някои да им напише биографията в сайта,тое моята молба -благодаря
не ми харесват
speak my name
believe in me
and live again
And I hate to see all the hurt
of the ones left behind... behind... behind
ама как ги намерих без да искам,и се оказаха ба си яката банда
Слушам ги от много време и съм голям фен.Супер са!!!
много набързо в началото на ваканцията успях да си изтегля Hoitovirhe и оттогава тия пичове са ми сред фаворитите.... песни като Teurastaja и Lepositeet направо ме разбмазват. Много здрава и енергична музика (една от групите, които мога без никакво колебание като dance metal). Вокала също е много изтрещел...аве пичове отвсекъде...единственото, дето не им харесвам е че пеят на финландски=>нищо не мога да им разбера....другото нещо дето им харесвам е, че пеят на финландски....въпреки, че нищо не им разбирам езика звучи много добре, и по изключителен начин допълва мощта на песните им....
| industrial metal lover написа: |
.
Много яка група още един ,представител на Финландия.Вие какво мислите. ![]() |

Тия са адските, чудовища отвсякъде! Радват жестоко!
Поздрав със Seinä
индустриални метълисти - бъдете подготвени - новия им албум 'USCH!' ще бъде пуснат в продажба на 11ти другата седмица. Който е слушал 2те песни от сингъла им от миналия месец знае, че Turmion се завръщат както само те си могат и пак успяват да изкъртят всичко ![]()

[/url]

Blessed by the fire
Много яка група още един ,представител на Финландия.Вие какво мислите.