С теб съм. VICTIMS OF WAR !!!!! 
Това една от любимите ми шведски дет групи.Най ми харесва първия албум.Dead forever е златна песен.Последния албум също го харесах,особено първата песен.Отначало не исках да го тегля, защото ме беше страх да го чуя, мислех си, че ще ме разочароват.А логото на Unleashed ми е едно от любимите.

| Varko написа: | ||
Е това им е върха в дискографията (според мен де) ![]() |
| HateCops написа: |
| И кое им е комерсиалното на Metallica. |
Абе като се замисля Unleashed са ми една от любимите не-Морисаунд дет банди - нямат слаб албум, нямат разни експерименти и винаги си бичат тяхния си здрав дет.
шведски дет фтв
the avenger ><,

Shadows in the Deep
Поклон пред тях! Останаха верни на себе си от първия им албум до днес! Когато се появиха будеха само присмех,а сега са титаничи! Успяха да се развият и останат същевемено верни на себе си. Няма такава група! Викингската тематика и нордическите саги присъстват в текстовете им от самото начало. Колко други групи третираха тая тема в текстовете си?! После стана модерно и куцо , кьораво и сакато запя за викинги и кораби. Сега са модерни пък финладски акордеонисти - аман !
| MadButcher написа: |
| Останаха верни на себе си от първия им албум до днес! |
| Когато се появиха будеха само присмех,а сега са титаничи! |
| Колко други групи третираха тая тема в текстовете си?! После стана модерно и куцо, кьораво и сакато запя за викинги и кораби. |
| Сега са модерни пък финладски акордеонисти - аман! |
Успокой се бе сепц! Стига писа с треперещи пръсти срещу мене по форумите. Не съм чувал Батори, доволен ли си? Ти си най-велик! Лека ти нощ ...
ттттттттрррррепперрря..ако аз треперя ти трее да си форумен радист, балък.
Поне каквото пиша го пиша НА тебе, а не плачкам като путка пред трети хора. хаха..."не адвайте Медаров в нашата група...той не е солидарен с метъл братята и сестрите" хахаха facebook, vbox маниак. Много се кефя как цирикаш, но да не си сирак, че да съм солидарен с тебе, бе царвул. Това е за:
РАМ-КА!!!

DEAD TRASHER
Харесвам абсолютно всички, но най любим ми е първия

Последната промяна е направена от metallista17 на Пет Яну 29, 2010 15:05; мнението е било променяно общо 2 пъти