Ми "първата вълна" на блек метъла - Hellhammer, Bathory, Celtic Frost, Sodom и т.н. какво е? Грозна гаражна стръгня, много надъхана, текстове, имидж и музика в духа на Venom. Тогава между дет и блек не е имало голяма разлика. Патрондаши, Сатаната, корпспейнт, но нищо насериозно. Тогавашната екстремна музика не е била популярна изобщо. После се научават и да свирят и нито една банда няма нищо общо с това, което е била - стават големи имена. А създателите на това, което в последствие стана блек метъл се отричат от него. За последните албуми на Darkthrone, те сами си казват на хиляди места от какво се влияят. I AM THE WORKING CLASS - много блек метъл звучи.
ТЕ И МНОГО КУЛТОВИ БАНДИ ОТ 90-ТЕ СА ТРЪГНАЛИ ДА СЕ ОТРИ4АТ ОТ БЛЕК МЕТЪЛА,А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПРАВОПИСА СЛУ4ВА СЕ В БЪРЗИНАТА ДА СГРЕША НЯКЪДЕ,НЯМАМ НАВИКА СИ ПРО4ИТАМ СЪОБЩЕНИЕТО ЗА ГРЕШКИ СЛЕД КАТО ГО НАПИША К'ВО ТОЛКОВА ВАЖНОНОТО ДА МЕ РЗБЕРЕТЕ АКО СГРЕШИШ С ЛИСТ И ХИМИКАЛКА ТОГАВА СИ ЗА КАШМЕР
А ПРЕДИ ВРЕМЕ -BATE_TI_KOLIO НЕ СПОРЕШЕ ЛИ С МЕНЕ КАК СЕ ПИШЕШЕ CELTIC FROST СЪС S ИЛИ СЪС [ C ] KOЙ ЗНАЕ КОЛКО ПЪТИ ГО Е ИСПИСВАЛ ПРАВИЛНО.
хаха, Е НЕ - аз се отказвам РИТУАЛНО. Твоето чисто интелектуално надмощие е като BRUTALITY в/у мене.
http://www.youtube.com/watch?v=YdjA8eVNgj0 мизантропа wins
мерси за клип4ето аз съм си брутален по природа Мъжки! но нема нужда да си толкова задълбо4ен
Ехааа...мога ли да си пиша с тебе Бруталнии по природа? да ти серем колко си тъп.
xa-xa-xa aйде нема нужда ! сери на майка си у устата да види к'ъв вкус има прогнилия й зародиш,къде требваше преди 25 годин да го изсипе у кенефа, ама 4е... малоумник!
Слабо включване. Можеш и по-добре.
та аз дори нямам и желание да го правя
ako си се отказал нема ли да го направиш РИТУАЛНО отново ?

Thrash Till Deaf!
Е, написа CELTIC FROST правилно - това е едно добро начало! Не го натегайте прекалено!