SEX PISTOLS
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Irontrees.com Форуми » Punk
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
demon
Newbe serial killer

demon е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Сеп 09, 2006 11:08    Заглавие: SEX PISTOLS Отговорете с цитат

Какво ви е мнението за ветераните? Яко ! Как оценявате техният принос в пънка?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kuln
Bunny reaper

Kuln е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Сеп 09, 2006 11:32    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен лично ми харесват. Фактът, че групата се е разпаднала толкова бързо, ги е спасило от комерсиализация на музиката им, както сега виждаме става при Exploited. Тъжен е фактът каке дошъл краят им. Можеше да видим още добри неща от тях, все пак. Ех, тая кучка Нанси...
Screamager
Not In Any Name

Screamager е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Сеп 09, 2006 19:40    Заглавие: Отговорете с цитат

По-скоро е възхително това, че за малкото време, в което да били група са повлияли толкова много, че и до сега да са емблематични за пънк музиката и културата (:
Първият им албум ми е любим, много, Nevermind the Bollocks, Here's the Sex Pistols. <3
'Pretty Vacant' & 'Silly Thing' са ми любимите техни песни.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kuln
Bunny reaper

Kuln е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Сеп 10, 2006 22:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Така е, не е лесно да станеш прочут и обичан само от няколко направени песни (в днешни дни - да, но не и тогава). Тъжен е фактъте, че не са успели да продължат, щеше да ми е интересно да видя на какво още са способни момчетата.
nawak!
Blessed by the fire

nawak! е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Сеп 10, 2006 22:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер са ми смотани тея. Рядко попадам на групи, в които да няма нещо, което поне малко да не ми допадне. Ма ето на...
Между другото, имаха някакъв реюниън през 96 и после през 2002 и си съществуват и до днес. Но не съм сигурен дали някой от първите членове още е в групата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Kuln
Bunny reaper

Kuln е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Сеп 11, 2006 00:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Има, всички са налице, новия бас, този, който е заел мястото на Сид, Пол, Стив, че даже и Джони...Само дето нищо не е свършено. Май са се събрали само, за да отбележат годишнината с едно последно турне.
Голо Тяло Слиза по Стълби
Cursed

Голо Тяло Слиза по Стълби е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Ное 23, 2006 13:36    Заглавие: Отговорете с цитат

е, то тоя басист дето заменя сид всъщност е оригиналния басист, който пише цялата музика покрай nevermind the bollocks, а сид само се клатушка наляво - надясно по сцената (:

иначе покрай пистлъс има доста големи въпроси, като например дали това са кукли в ръцете на макларън или истинска група (:
но на мен лично ми е трудно да повярвам, че някой като джони ротън ще се остави да бъде ръководен от който и да било, но също така си е голям и солиден факт, че групата се е събрала с намерението да бъдат английските ню йорк долс..

дълго време не можех да ги дишам, но е факт, че имат солидни неща и че инспирират цяла сцена - без иги поп (дъ стууджис), рамоунс, ню йорк долс, дъ фейсес, ти рекс, велвет ъндърграунд ако щете, дъ ху и пъб рок групите в началото на 70 със сигурност нямаше да има секс пистълс, но те успяват да създадат признато от всички музикално цяло течение, което и 30 години след тази музикална революция съществува - без значение в колко уродлив вариант.
но шокиращи изпълнения от ранга на god save the queen или anarchy in the uk са били немислими в атмосферата на тогавашната музикална сцена, така е честно да се признае, че пистълс правят революция на мисленето какво може да бъде рок'енд'рола със своята енергия на живо, погота и вдъхновеното от групата насилие в тълпата.
дори и да се приеме, че това е било добре премерен културен шок, секс пистълс го правят по - начин, който заслужава внимание и адмирации (:

а и джони ротън е ебати големия (:
справка -> подписът ми.
DrButcher
Newbe serial killer

DrButcher е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Ное 23, 2006 19:43    Заглавие: Отговорете с цитат

towa e nai-istinskata punk grupa...mnogo sa qki ... ako ne bqha te punka nqma6e da e sa6tiq kakywto e sega...e te towa e punk ne tiq nowite pedali gadni kwi bqha BLINK (ne pomnq nomera) i t.n.

Правила -> http://forums.irontrees.com/rules.php
Върнете се в началото
chalgomrazeca
Newbe serial killer

chalgomrazeca е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Фев 07, 2007 15:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Sex Pistols са една от малкото пънк банди, която не ме дразни... Нещо повече - кефят ме! А аз покрай разни приятели, които много часове наред са се опитвали да ми пълнят главата с подобна музика, доста намразих пънка. Якото при тях е, че колкото и да са елементарни като техника на композициите и т.н. ми звучат искрени и истински. Някак си деградарското и бунтарско настроение е пропито в музиката им. А и наистина, за толкова кратко съществувание, се превръщат в икони за няколко поколения и правят революция в рок музиката от онова време...
I can't stop killing...

You tried to stop me
Dead, before you started
Put me away
Before I put another
In the grave...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Skype
Bisou
Cursed

Bisou е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Юли 23, 2007 21:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Моля Ви Не Ме Съдете Строго Нее ! ,But Punk Is Dead
Screamager
Not In Any Name

Screamager е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Юли 29, 2007 00:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Пънко нема умре, той само така си мирише.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
TheLover
Cursed

TheLover е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Сеп 01, 2007 00:15    Заглавие: Отговорете с цитат

И Аз Мразя Пънка..Ама Мое Си Мнение Хахааа)
Leandeer
Blessed by the fire

Leandeer е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Сеп 22, 2007 22:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Sex Pistols са една от любимите ми групи. Както беше казано по-горе наситина е тъжнмо, че са се разпаднали толкова рано. Нанси н ее единствената причина да се разпаднат, въпреки че и тя взима важна роля в това начинание Усмииивка. Любимите ми песна на тази група са Seventeen, No Feelings, Problem, Belsen was a Gas, I wanna be me, Anarchy in the UK и Silly Thing в изпълнение на Paul Cook
SIC 133
Blessed by the fire

SIC 133 е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Дек 01, 2007 19:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Група наконтени и агресивни англета от който не сме чували нищо повече
от вечното им призвание за анархя в UK
Като цяло - не стават
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype
CorpseGrinder
Bunny reaper

CorpseGrinder е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Дек 03, 2007 15:27    Заглавие: Отговорете с цитат

дааааа бе Хахаха...

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Irontrees.com Форуми » Punk Часовете са според зоната GMT за България
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can topic ban in this forum

Tyxo.bg counter