| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Leandeer Blessed by the fire

|
Пуснато: Чет Ное 01, 2007 23:38 Заглавие: мелодичен хардкор пънк |
|
|
Слушате ли го 'тва животно. Ако е така кои групи и какво смятате за този подстил. Аз лично слушам Rise Against, Bad Religion, Strung Out и Ignite _________________ Simple Plan е единствената истинска пънк група!
Последната промяна е направена от Leandeer на Пет Фев 01, 2008 13:43; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Screamager Not In Any Name

|
Пуснато: Пет Ное 09, 2007 17:36 Заглавие: |
|
|
Защо просто не пускате отделни теми за такива групи, вместо да има една за стила, и някой след време да пусне една и за групата ? :/
Да не говорим, че си заслужават отделните теми. _________________ forced hellos, rushed goodbyes;
and best wishes for you in the meantime. |
|
|
 |
atanakata Cursed

|
Пуснато: Пет Фев 01, 2008 00:10 Заглавие: |
|
|
О.о може би един от малкото слушащи великата, за мен, група Rise Against ! браво хора ;) _________________ Да го ДУ*АШ и приятен ден ;р |
|
|
 |
zero Blessed by the fire

|
Пуснато: Пет Фев 01, 2008 00:30 Заглавие: |
|
|
| atanakata написа: | | О.о може би един от малкото слушащи великата, за мен, група Rise Against ! браво хора ;) |
me 2 имам им диското но Drones ми е любима но чесно казано май не слушам друго от стила или просто не знам  _________________
 |
|
|
 |
atanakata Cursed

|
Пуснато: Нед Фев 03, 2008 23:18 Заглавие: |
|
|
| zero написа: | | atanakata написа: | | О.о може би един от малкото слушащи великата, за мен, група Rise Against ! браво хора ;) |
me 2 имам им диското но Drones ми е любима но чесно казано май не слушам друго от стила или просто не знам  |
сиг няма смисъл да казвам че и аз им имам дискографията ;D
любими песни - много! слушам им почти всичко, единици са песните които просто ми харесват по малко
поздравявам със Survive тогава ^^ _________________ Да го ДУ*АШ и приятен ден ;р |
|
|
 |
Rostislav Cursed
|
Пуснато: Чет Фев 07, 2008 12:07 Заглавие: |
|
|
Чуйте Fat Prezident - www.myspace.com/fatprezident
Ще свирят в София тази събота, 9-ти февруари в осмата топка  _________________ www.hcspirit.com - български хардкор/пънк/ска фензин |
|
|
 |
shadow_walker Cursed

|
Пуснато: Вто Авг 05, 2008 15:29 Заглавие: |
|
|
Rise Against ... обичам ги ;]
също така понаслушвам strike anywhere и ignite
|
|
|
 |
Nefarian Newbe serial killer
|
Пуснато: Вто Юни 30, 2009 00:05 Заглавие: |
|
|
| Силно препоръчвам Comeback Kid, Evergreen Terrace, Verse и Modern Life Is A War |
|
|
 |
|